Perukpanik!

En del kliade sig nog i huvudet när dom såg mig och mina dansare med sina peruker på TV och tänkte "Varför har dom dessa hemska peruker på sig"? För sanningen är att perukerna såg inte bra ut i tv. Men nu ska jag berätta HELA historien om varför vi hade peruker. Allt började egentligen med att jag och min manager diskuterade att jag skulle ha en peruk för att behålla den rosa färgen i håret för igenkänningsfaktorn. Och för att slippa färga mig eget hår i tid och otid så pratade vi om att jag skulle köra på en peruk. Jag hittade en tjej som gör peruker och som skulle sponsra mig med en peruk, för att göra den långa historien kort så blev det inte som jag hade tänkt med den peruken. Den passade helt enkelt inte. Under den här tiden hade vi haft presskonferens och pratat ihop oss med Melodifestivalens frisör som hade en ascool idé om att jag och mina dansare skulle ha varsin peruk färgad i UV-färg som skulle lysa på scenen. Så med knappt om tid fick vi fixa peruker och vi hade inte världens största budget heller så även det begränsade oss. En RIKTIGT schysst peruk á la Beyonce style kostar ungefär 19.000kr så tänk er det gånger 7...

När vi hade fixat perukerna skulle dom färgas och klippas och fixas och donas med. Emir, som frisören heter, slet som ett djur dag och natt för att få någon slags ordning på perukerna. Och till ingen nytta. För effekten som syntes i arenan syntes inte alls i tv! Kamerna fångade inte upp effekten. Och då var det försent. Mitt egna hår va kaos, och det var flätat under. Så det fanns ingen tid till att fixa det. Så jävla trist. Så där stod man som ett penntroll på scenen och effekten var förgäves. Skulle jag göra mello igen så skulle jag "keep it simple" som man säger. Bara fokusera på sång, thats IT. Det verkar inte som om det runt omkring spelar någon roll i alla fall. 

Så sjukt egentligen, när vi kom överens om perukerna sa jag "Okej, bara jag inte ser ut som Dolly Style!" Och det var ju precis det jag gjorde typ, haha! Men en sak med mig är att jag kan bjuda på det. När jag stod där innan sändning och kollade mig i spegeln så skrattade jag till och tänkte "du ser inte klok ut!" Men det var som det var och palla få panik för det? Nä. Gjort är gjort och kul var det ändå!  

Så nu vet ni!;) 

Kärlek/ Dinah Nah 

IMG_5223.JPG
Dinah Nah