Hjärnspöken

I går kom det, som en försenad baksmälla. Hjärnspökena kom på besök, ångesten kröp sig på en. Skulle jag gjort det annorlunda? Log jag inte tillräckligt? Var det den där sura tonen? Känslan av att inte känna sig tillräckligt bra. Tanken på dessa sk vänner och bekanta som inte vill se en lyckas, som njöt när jag åkte ut.  

Ja gårdagen var en riktig dipp. Jag visste att jag skulle få en dipp efter mello. Det får man, oavsett hur det går. Man sugs in i mellobubblan så hårt och det är så fasansfullt kul att vara i bubblan att när man lämnar den så känns det så tomt. 

Jag ÄR stolt över min och danstjejernas insats. Inget snack om saken. Men igår kom hjärnspökena och jag fick inte stopp på dom. Låg i sängen på kvällen och tryckte i mig godis och jämrade mig för sambon, OJ vad synd det va om mig igår, haha!  

I dag, efter en god natts sömn känns det bättre. Bara att borsta av sig och resa sig upp. Finns inget annat alternativ.  Jag är inte typen som deppar ihop!

Har jobbat i dag och mellan kunderna har jag planerat lite för våren, resor, gig och annat skoj! Så nu ska det blickas framåt!:) 

 

Kärlek/ Dinah Nah

IMG_5304.JPG
Dinah Nah