Tack!

Ligger just nu i en säng på ett hotell i Göteborg då jag valde att stanna en extra dag med en av mina bästa vänner som jag inte träffar så ofta. Skönt oxå att få en dag för att landa i allt nu efter mello.

För 4 månader sedan började melloresan med en presskonferans och fram till igår har dagarna fyllts med repetioner, scenkläder som sytts upp och sångcoachning. Däremellan har jag också varit mamma, sambo och egenföretagare. Och det har inte varit helt lätt att balansera dessa saker och vissa dagar trodde jag att jag inte skulle orka hålla ihop mig själv. Men jag klarade det och igår kände jag mig mer redo än någonsin. 

Det var en så fantastisk känsla att få stå på den där magiska scenen inför en så härlig publik! Jag och mina asgrymma tjejer hade så roligt och vi är så stolta över vår insats!

Det är såklart väldigt trist att jag inte gick vidare i tävlingen men jag hade faktiskt pratat med min sambo om att jag ville antigen ta mig direkt till final eller åka ut. Självklart hade jag ju ställt upp i andra chansen om jag hade gått vidare till den men med tanke på att jag har fullt upp i mitt liv även utan mello ville jag helst bara ta mig till finalen. Så jag är inte alls bitter eller på något sätt sur. Och det är ovanligt eftersom jag är en dålig förlorare annars, haha! 

Kan berätta att det var drama going on backstage under tiden som jag satt i greenroom och väntade på resultatet. En av mina dansare blev matförgiftad och låg inne hos sjukvården och spydde. Hon fick ju såklart panik över att hon eventuellt skulle behöva gå upp på scen om jag gick vidare. Så hon och mitt team fick veta att jag inte skulle gå vidare innan jag fick veta det. Alltså så stod dom där bakom scenen med vetskap om att jag inte skulle gå vidare innan det hade annonserats.

Efterfesten var som vanligt askul och galen, tror jag hade roligast av alla! Haha!  

När jag hade festat klart och smög in på mitt hotellrum och kröp ner i sängen bredvid min sambo och dotter så kände jag bara tacksamheten skölja över mig. Jag har fått äran att vara med i mello och att jag inte gick vidare spelar ingen roll. Jag har vunnit högsta vinsten med min fina familj och det är det som verkligen betyder något när allt kommer omkring. 

Imorgon bär det av hemåt och då återgår livet till ett lugnare tempo, vilket jag ser fram emot.:) Däremot har jag planer och nu är ju "One More Night" ute för världen att lyssna på, och jag tror den kommer bli en riktig sommarhit!

Och tusen tack alla som röstade! Ni har en speciell plats i mitt hjärta!<3

 

IMG_5184.JPG

Kärlek/ Dinah Nah

Dinah Nah