Emotionellt tömd

Livet bjuder verkligen på upp och nedgångar. Senaste veckorna har varit tuffa, att balansera familjeliv med mitt vanliga jobb, Melodifestivalen och så saker som har hänt på vägen som har varit emotionellt påfrestande. I dag sjöng jag på en begravning och det är alltid tufft att sjunga på begravningar men det är extra jobbigt när det är någon som man känner som har gått bort. När jag kom hem la jag mig på sängen och kände mig bara så tom. Jag är ju såklart så sjukt glad och taggad iför mello och jag ska inte klaga på att jag har mkt att göra för jag får göra det jag älskar, på en plattform som många bara kan drömma om, men jag är inte mer än människa och ibland rinner lixom bägaren över och man känner hur man bara vill skrika "STOP! Jag behöver ANDAS!".

Imorgon är det en vecka kvar och jag ser fram emot att komma ner till Göteborg på onsdag, så att jag är på plats och bara kan fokusera på mello och inget annat. 

Ligger i min fantastiska säng nu, älskar verkligen min säng❤! Ska bli skönt att få sova. Imorgon ska jag på dansrep och sedan prova scenkläderna som snart är helt klara, pepp! 

Sov gott hörni, eller ha en trevlig utekväll ni som pysslar med sådant😜 

 

Kärlek/ Dinah Nah

 

IMG_4972.JPG
Dinah Nah