Håll käften! Jag gör slut!

I går kväll runt tio tiden på kvällen satt jag i min soffa och tänkte "Shit! Om 2 veckor vet jag hur det har gått i mello!". Nu längtar jag extra mycket till nästa ons. När vi kommer ner till Göteborg och hela cirkusen drar i gång. Allt från intervjuver, torr-rep, första repet på scenen, välkomstfesten och slutligen till dagen med stort D! 4 feb! Dessa 3 min som är så viktiga. 3 min! Fattar ni! Massor av förberedelser för 3 min! Haha! Det är crazy!:)) Men det kommer att blir SÅ kul!! Jag hoppas ni följer mig på resan och är lika exalterade som jag över att jag ska vara med. För jag kommer behöva ALLT stöd jag kan få! Har jag sagt det förut?;)

I alla dessa förberedelser inför mello så har ju en grej varit att jag ska träna...Och känner man mig så vet man att jag inte tycker om att träna. Alls. Jobbigt. Svettigt. Bläää. Jag önskar verkligen att jag var den typen som älskar att träna, som känner endorfinet flöda i kroppen vid fysisk ansträngning men NOPE. Så hur har jag löst det då?? Jo, min sambo är ju den typen som tränar och har gjort hela sitt liv. Så han har fått agera PT. Kruxen är bara att han har var bortrest i en månad under dec och en bit in i Januari och tror ni jag tränade då?? Haha! Inte mycket va. Ja jag vet, så sämst. Men NU är han tillbaka och har piskat igång mig. I går körde vi intervaller i en lång trappa som är utanför oss. Och han är inte snäll, "KOM IGEN! Bättre kan du!". Och jag blir på riktigt sur och vill skrika "Håll käften! Jag gör slut!" Som en sur snorunge! Haha! Men jag biter ihop och kör. Det ÄR inte kul och jag känner fortfarande inte endorfiet flöda i kroppen. Men jag tänker att det kommer säkert göra nytta och hjälpa mig lite med flåset till mello:D Cuz God knows I'm gonna need it!

Nu är det dags att gå ut och bli sur på sambon igen. 

Vi hörs! 

Kärlek/ Dinah Nah  

 

FullSizeRender.jpg

Trappan... 

Dinah Nah