3 veckor kvar

Nä men HEJ! Tänkte försöka mig på det här med bloggandet igen! Ni som följt mig ett tag vet att när det kommer till att blogga så är jag rätt kass, eller rent ut sagt så suger jag på det. Men jag tänkte ge det ett nytt försök. Lovar inte att blogga varje dag för det vet jag att jag inte kommer att hålla. Ni får gärna ge mig förslag på VAD jag ska blogga om, vad vill ni veta lixom? 

I dag är det 3 veckor kvar tills jag står på melloscenen och framför "One More Night". Fick ont i magen nu när jag skrev meningen. Det är verkligen med skräckblandad förtjusning som man ställer upp i den här tävligen. Det är ju det absolut roligaste jag gjort i min karriär men oxå vill man ju bara SPY av nervositet när det väl gäller. Och hur man mår när resultatet ska avslöjas ska vi inte ens prata om. Så vad tror jag om mina chanser då? Helt ärligt så har jag ingen aning, det är en tuff deltävling jag har hamnat i med många bra artister och i mello kan allt hända. Det enda jag vet är att jag vill ta mig till final, att jag har en bra låt och ett fantastiskt nummer med grymma dansare. Så oavsett resultat kommer jag att kunna vara stolt över det vi har gjort.:) 

Ska ta och bada kidsen nu! Vi hörs:) 

Kärlek/ Dinah Nah  

IMG_9107.JPG
Dinah Nah